Kalfslapjes met radicchio en kappertjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de sla, snij in reepjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Snij de ham in fijne reepjes.
  • 2 Bak de kalfslapjes kort aan beide kanten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm in aluminiumfolie.
  • 3 Bak in dezelfde pan de radicchio, sjalot, knoflook en prosciutto enkele minuten in wat extra olie. Doe er 1 el boter bij, kappertjes, de citroenschil en citroensap naar smaak. Serveer met de kalfslapjes.

Kalfslapjes met radicchio en kappertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept