Zalmspiesjes met salsa en aardappelen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar. Stamp ze grof. Meng met 3 el olijfolie, peper en zout. Snipper 4 lente-uitjes en schep ze door de gestampte aardappelen.
  • 2 Snij de resterende lente-uitjes in stukken en doe ze in de blender. Doe er de amandelen, kappertjes, knoflook, peterselie, munt, wijnazijn en 1 el olijfolie bij. Mix fijn (doe er eventueel wat water bij).
  • 3 Snij de zalm in blokjes en prik ze aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en kruid met peper en zout. Gril ze goudbruin (de binnenkant mag wat rosé blijven). Serveer ze met de aardappelen en de salsa.

Zalmspiesjes met salsa en aardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept