Gestoomde visrolletjes met wortelreepjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui, de knoflook en de wortelstaafjes samen met de gember aan in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en schenk er de bouillon bij. Laat 5 minuten zacht koken, tot de wortelen beetgaar zijn.
  • 2 Rol de visfilets op en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met citroensap. Leg ze bij de groenten en laat 5 minuten sudderen tot de vis gaar is.
  • 3 Maak de prei schoon en halveer hem. Snij beide stukken in brede repen. Stoof aan in een beetje olijfolie.
  • 4 Verdeel de prei over de borden. Schep de visrolletjes met een schuimspaan uit de wortelsaus en leg ze bovenop de prei.
  • 5 Breng de saus op smaak met citroensap en tabasco en lepel ze over de vis.

Gestoomde visrolletjes met wortelreepjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugé met paprika- en wortelreepjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipstukjes met oosterse roerbakgroenten
20 min-
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept