Broodje ei met bieslookroom

4
25 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room half stijf. Breng op smaak met peper, zout en de bieslook. Zet koel weg.
  • 2 Bak de bacon krokant zonder vetstof.
  • 3 Breng flink wat water met een scheut azijn aan de kook. Hou het op een zacht vuurtje tegen de kook aan.
  • 4 Breek elk ei apart in een kopje. Laat ze voorzichtig, hooguit met 2 tegelijk, in het water glijden en 4 minuten pocheren. Schep ze eruit met een schuimspaan en laat uitlekken op een keukenhanddoek.
  • 5 Rooster de sandwichhelften. Beleg ze met een plak bacon en een gepocheerd ei. Kruid met peper en zout. Geef er de bieslookroom bij.

Broodje ei met bieslookroom is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
25 min Snack
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept