Salade met gevulde kipfilet

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak 50 g rucola grof. Snij de kipfilets in de lengte open tot een grote lap. Bestrijk ze met geitenkaas, leg er zongedroogde tomaatjes op en gehakte rucola. Vouw dicht en omwikkel elke filet met 3 plakjes ontbijtspek. Zet vast met een prikker.
  • 2 Bak de kipfilets rondom goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zet nog 15 minuten in de oven.
  • 3 Pel de tomaten en snij ze in partjes. Pel de ui en snij hem in ringen. Meng met de rest van de rucola en verdeel over de borden.
  • 4 Klop een vinaigrette van de olijfolie, balsamico, honing, peper en zout. Schenk over de salade.
  • 5 Snij de kipfilets in plakken en leg ze erbij. Serveer met knapperig stokbrood.

Salade met gevulde kipfilet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept