Chocolademousse met madeleine in een glaasje

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie en laat lichtjes afkoelen. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de slagroom voorzichtig door de chocolade en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 2 Verkruimel de madeleines. Hak de pistachenootjes grof.
  • 3 Doe de chocomousse in een spuitzak en spuit in 4 glaasjes een flinke toef chocomousse. Strooi er wat verkruimelde madeleines over (besprenkel ze eventueel met wat amaretto of cointreau) en spuit er dan weer een toef chocolademousse op. Werk af met nog meer kruimels en wat gehakte pistaches. Serveer meteen.

Chocolademousse met madeleine in een glaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept