Pancakes met vanilleroom en ahornsiroop

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren. Zet de eiwitten in de koelkast. Roer de bloem met de melk, honing en eidooiers tot een glad beslag en laat 15 minuten rusten. Klop intussen de eiwitten met het zout tot sneeuw. Spatel ze door het beslag.
  • 2 Verhit telkens wat boter in een pan met antiaanbaklaag en schep wat van het beslag in de hete pan. Bak de dikke pancakes 1 à 2 minuten aan één kant. Draai om en bak ook de andere kant in 1 à 2 minuten goudbruin. Hou ze warm in de oven (op 50°C).
  • 3 Klop de room stijf met de vanillesuiker. Roer de plattekaas glad met de honing en het vanillearoma en spatel de room erdoor. Serveer de pancakes met de vanilleroom en bedruppel ze met de ahornsiroop.

Pancakes met vanilleroom en ahornsiroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Zoete-aardappelpuree van de BBQ met ahornsiroop en pecannoten
10 min
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept