Gevulde eitjes uit de oven

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de eieren hard. Laat schrikken onder koud water, pel en halveer ze. Haal de eidooiers eruit met een vork en plet ze.
  • 2 Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Vermeng de helft van de gehakte kruiden met de sjalot, mosterd, room en de hardgekookte eidooiers. Kruid met peper en zout. Vul de halve eitjes met het mengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal.
  • 3 Laat de boter smelten in een pan en meng de rest van de gehakte kruiden en de azijn erdoor. Besprenkel de eitjes met de boter-kruidensaus.
  • 4 Zet in de oven en laat de eitjes goudbruin kleuren (5 à 10 min.). Bestrooi ze net voor het serveren met extra kruiden.

Gevulde eitjes uit de oven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept