Gemarineerde kippenboutjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uitjes schoon. Snij 8 mooie sprieten groen af en hou apart. Snij de rest van de uitjes in ringen.
  • 2 Roer een dressing van de mosterd, de honing, het citroensap, 2 eetlepels olie, peper en zout. Wrijf er de kippenboutjes mee in. Laat 30 minuten marineren en schep geregeld om.
  • 3 Verdeel de kippenboutjes over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ze 30 minuten in de oven (keer af en toe om), of tot ze goudgeel en gaar zijn.
  • 4 Knoop vervolgens rond elk kippenboutje een sprietje lente-ui en schik ze in een schaal. Bestrooi met de uiringetjes.

Gemarineerde kippenboutjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept