Kalfsburgertjes

12
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een rooster. Je kunt ook uit grotere broodjes rondjes uitsteken (± 6 cm diameter).
  • 2 Snipper de lente-uitjes heel fijn. Meng ze met het gehakt, de peterselie, het ei en zoveel paneermeel als nodig. Breng op smaak met peper en zout. Vorm 12 kleine burgertjes en leg ze 1 uur in de koelkast.
  • 3 Snij de sla in reepjes, de komkommer in plakjes. Snij de broodjes open.
  • 4 Bak de burgertjes goudbruin in boter of olie.
  • 5 Beleg de broodjes met sla, een burgertje, een plakje komkommer en wat cocktailsaus. Zet vast met een prikker.

Kalfsburgertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsburgertjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsburgertjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept