Gekaramelliseerde worteltjes met bieslookyoghurt

12
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Schrob de worteltjes goed schoon. Snij het loof af tot op 2 cm. Dikkere wortelen kun je in de lengte halveren.
  • 3 Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Meng de worteltjes met de olijfolie. Leg ze in één laag op de bakplaat en bestrooi met ½ koffielepel zout. Zet 15 minuten in de oven.
  • 4 Verwarm de honing 30 seconden in de microgolfoven en roer er de kerrie door.
  • 5 Haal de worteltjes uit de oven en bedek ze aan alle kanten met de kerriehoning. Zet nog 10 minuten in de oven, zodat ze mooi glanzen en garen.
  • 6 Roer intussen de bieslook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Serveer de worteltjes lauw of koud, met de bieslookyoghurt.

Gekaramelliseerde worteltjes met bieslookyoghurt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept