Aardappel gevuld met kipsalade

12
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Laat afkoelen.
  • 2 Braad de kip rondom in olijfolie en laat 10 minuten garen. Laat afkoelen.
  • 3 Snij onderaan een plakje van de aardappelen af, zodat ze rechtop kunnen staan. Snij er bovenaan een kapje af. Hol ze voorzichtig uit en bewaar het kruim.
  • 4 Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de tomaatjes fijn. Trek de kip in stukjes. Meng alles met het aardappelkruim en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Vul de aardappeltjes met de salade en zet er het kapje weer op.

Aardappel gevuld met kipsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept