Panna cotta van karnemelk en honing

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in koud water. Snij het vanillestokje in de lengte bijna helemaal door en schraap het merg eruit. Doe de karnemelk, de room, het poedersuiker, het vanillemerg en het stokje in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is gesmolten.
  • 2 Haal van het vuur en verwijder het vanillestokje. Voeg de gelatine toe. Meng goed. Laat afkoelen.
  • 3 Lepel in elk glaasje 1 el honing. Overgiet met het panna cotta-mengsel. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met mini-suikereitjes en suikerblaadjes.

Panna cotta van karnemelk en honing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept