Gevulde paddenstoelen met geitenkaas

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • 2 Borstel de paddenstoelen droog schoon. Haal de steeltjes eraf en snij die in kleine dobbelsteentjes. Hol de paddenstoelen lichtjes uit en leg ze op de bakplaat.
  • 3 Pel en snipper de knoflook. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en stoof er de knoflook met de steeltjes kort in aan. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
  • 4 Hak de olijven grof. Rist de tijmblaadjes van de takjes en hak ze fijn, hou enkele plukjes apart voor de afwerking. Vermeng de fijngehakte tijm en de olijven met de geitenkaas, de eidooier, de parmezaan en de aan gestoofde steeltjes van de paddenstoelen. Kruid met peper en zout.
  • 5 Vul de paddenstoelen met het mengsel. Bestrooi met paneermeel en pijnboompitten, besprenkel met de rest van de olijfolie. Bak de paddenstoelen in ±20 minuten goudgeel in de oven. Werk af met een plukje tijm en serveer meteen.

Gevulde paddenstoelen met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept