Caesarsalade met kip en avocado

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de randen van het brood en snij het in dobbelsteentjes. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de croutons in 2 tot 3 minuten knapperig en goudgeel. Laat drogen op keukenpapier.
  • 2 Snij de kipfilets in blokjes. Bak ze goudgeel en gaar in 1 eetlepel olie. Kruid met peper en zout.
  • 3 Roer een vinaigrette van de rest van de olie met de azijn, het citroensap en de parmezaan. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 4 Spoel en droog de slablaadjes. Scheur ze in kleinere stukken.
  • 5 Halveer de avocado en haal het vruchtvlees eruit. Snij het in dunne partjes. Verdeel het samen met de sla en de kip over de borden. Besprenkel met de vinaigrette, bestrooi met de korstjes en serveer.

Caesarsalade met kip en avocado is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept