Chocoladekoekjes met zeezout

12
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem met de cacao, bakpoeder en bicarbonaat. Klop de boter met de suiker tot een licht, luchtig mengsel. Voeg het ei en de vanille-essence toe. Schep er de gehakte chocolade door en meng het geheel goed. Laat het koekjesdeeg 10 minuten rusten in de koelkast.
  • 2 Schep rondjes van het deeg (6 à 8 cm ø) op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met fleur de sel en bak de koekjes 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Chocoladekoekjes met zeezout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snoepzakken
55 min
Bekijk recept
Smoothie met appel, banaan en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladekoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept