Portugese kabeljauwomelet

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Snij de tomaat in blokjes en de paprika in reepjes. Snij ook de kabeljauw in blokjes. Verdeel alles in 4 porties, voor 4 omeletten dus.
  • 2 Stoof per omelet wat ui aan in een klontje boter. Voeg paprika toe en laat eventjes meestoven.
  • 3 Klop per omelet 3 eieren los met 1/2 el peterselie en wat zout. Giet dit over de ui en de paprika. Bestrooi meteen met de kabeljauw en de tomaat. Laat de omelet zachtjes stollen, tot ook de vis gaar is. Serveer met brood.

Portugese kabeljauwomelet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept