Omeletrol met kaas en ham

8
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een bakplaat of ovenschaal van ongeveer 38 x 25 cm met bakpapier (plak het vast met een beetje boter). Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Roer de roomkaas los met de melk en de bloem. Klop in een andere kom de eieren los en roer er het roomkaasmengsel door.
  • 3 Snipper de ham fijn en snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
  • 4 Giet het omeletmengsel in de bakplaat of ovenschaal en laat 30 à 35 minuten garen in de oven. Haal uit de oven en bestrijk meteen met mosterd. Bestrooi met de helft van de kaas, de ham, de uienringetjes en daarbovenop de rest van de kaas.
  • 5 Rol de omelet strak op (en verwijder intussen het bakpapier). Leg ze met de naad naar onder op een bakplaat met nieuw bakpapier, bestrooi met wat extra kaas en bak nog enkele minuten in de oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Serveer in dikke plakken.

Omeletrol met kaas en ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Mihoensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met hammousse
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met kaas en mosterd
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nori Omeletrol Met Crab
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept