Mexicaanse omelet

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten, ontpit ze en snij ze in blokjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes fijn. Snipper de chilipepertjes (zonder de zaadjes) fijn. Laat de maïs uitlekken.
  • 2 Bak het gehakt rul in een pan met een scheutje maïsolie. Voeg de groenten toe en roerbak even mee. Werk af met een beetje koriander. Breng op smaak met wat zout.
  • 3 Klop de eieren los met een scheutje melk en kruid met peper en zout.
  • 4 Bak 4 grote, dunne omeletten in een pan met olie. Beleg ze met het gehaktmengsel en rol strak op. Snij ze schuin doormidden. Serveer met tortillachips en zure room.

Mexicaanse omelet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept