Stokbrood met tuinkers en garnalen

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tuinkers. Meng de selder met de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Halveer het stokbrood en snij het ook horizontaal doormidden. Rooster de 4 stukken brood in een toaster of onder de ovengrill en laat ze afkoelen.
  • 3 Bestrijk het brood met het knolselderyoghurtmengsel. Verdeel er de tuinkers en de garnalen over. Kruid met peper en serveer meteen.

Stokbrood met tuinkers en garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept