Kipfilet met spek en tomaten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Kruid de filets met peper en omwikkel ze met een plakje spek. Bak ze rondom aan in olie en schik ze in een ovenschaal.
  • 3 Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Leg 2 plakjes tomaat op elke kipfilet. Bestrooi met de tijm en de kaas en laat 10 minuten gratineren in de oven.
  • 4 Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze goudgeel in boter, in de pan van de kipfilets. Blus met de wijn, giet er de room bij en laat 10 minuten sudderen. Roer er de zure room door en kruid met peper en zout. Serveer bij de kipfilets.

Kipfilet met spek en tomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept