Ossobuco met aardappelblokjes

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Kruid met peper en zout en bestrooi met de bloem.
  • 2 Schroei het vlees rondom dicht in olijfolie. Neem het uit de pan en hou apart.
  • 3 Doe de ui en knoflook in de pan en fruit ze glazig. Roer er de tomatenpuree door en laat even sudderen. Blus met de wijn en laat wat inkoken.
  • 4 Doe het vlees weer in de pan en schenk er de bouillon bij. Dek af en laat 45 minuten zacht garen.
  • 5 Pel en ontpit de tomaten. Maak de rest van de groenten schoon en snij alles in blokjes. Doe ze bij de schenkels in de pan en laat nog 45 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout.

Ossobuco met aardappelblokjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobuco met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept