Spiesjes met zwaardvis en zomergroenten

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 8 houten spiesjes weken in water.
  • 2 Maak de paprika's en de courgette schoon en snij ze in kleine blokjes. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Meng de groenten, overgiet ze met de bouillon, de azijn en de olie en laat trekken.
  • 3 Snij de zwaardvis in repen. Spoel de sinaasappel, rasp de schil en pers hem uit. Meng het sap met de geraspte schil, de gember, de olie en de chili. Rijg de stukken vis aan de spiesjes en laat ze ten minste 30 minuten marineren.
  • 4 Haal de vis uit de marinade en dep droog. Gril de spiesjes 3 à 4 minuten op de hete barbecue of in de grilpan. Draai ze geregeld om. Kruid met peper en zout.
  • 5 Breng de salade op smaak met peper en zout en meng nog eens goed. Schep ze in een schotel en serveer bij de spiesjes.

Spiesjes met zwaardvis en zomergroenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met zomergroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse macaroni met zomergroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept