Kipcocktail met radicchio, walnoten en pompelmoes

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij flinterdunne sliertjes van de schil van een halve pompelmoes. Schil daarna de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang uitlopend sap op. Hou zes mooie partjes opzij en snij de rest in kleine stukjes.
  • 2 Klop een vinaigrette van het opgevangen pompelmoessap, de notenolie en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof. Laat ze afkoelen en hak ze grof.
  • 4 Snij de kip en de radicchio in repen. Meng ze met de pompelmoes en de noten. Maak aan met een beetje vinaigrette.
  • 5 Verdeel de salade over mooie glazen. Garneer met de pompelmoespartjes en de schilletjes. Geef er de rest van de vinaigrette apart bij.

Kipcocktail met radicchio, walnoten en pompelmoes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Gerookte kipcocktail met mango
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met sinaasappel en avocado
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-kipcocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept