Wintergroenten met crumblelaagje

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C. Schil de wortelen, de raapjes en de pastinaak. Snij ze in blokjes. Maak de prei schoon, halveer en snij in reepjes van 1 cm breed.
  • 2 Verhit de boter met de olijfolie in een ruime pan en stoof er de groenten 15 minuten in. Kruid met peper en zout en roer geregeld om.
  • 3 Maak de crumble: meng de bloem, de koude boter (in vlokjes) en de kaas met de vingers tot een kruimelige massa. Breng op smaak met peper.
  • 4 Verdeel de groenten over 6 ovenschaaltjes en bestrooi ze met de crumble. Zet 20 minuten in de oven, tot het korstje goudbruin is.

Wintergroenten met crumblelaagje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van peer, appel en bosbessen
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber souffle met crumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept