Pepernoten

20
55 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de boter met de suiker. Meng de bloem met de speculaaskruiden en wat zout. Doe beide mengsels bij elkaar en voeg 4 el melk toe. Kneed tot een soepel deeg.
  • 2 Verdeel het deeg in 20 balletjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet ze 15 tot 20 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen op een rooster.
  • 3 Smelt de fondantchocolade au bain-marie. Dip de pepernoten in de chocolade en laat afkoelen.
  • 4 Smelt intussen ook de melkchocolade au bain-marie, doe die in een puntzakje en garneer de pepernoten met spiraaltjes van melkchocolade.

Pepernoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept