Curry van scampi's en kokos

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paprika’s in blokjes, de selder in boogjes. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
  • 2 Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal op de rug.
  • 3 Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta. Voeg de groenten toe en roerbak kort. Roer er de kokosmelk door en laat 3 à 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

Curry van scampi's en kokos is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept