Zoek
Runderbouillon met bospaddenstoelen
4
25 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.5 kg runderschenkels
3 uien
1 wortel
1 prei
0.5 knolselder
150 g gemengde bospaddenstoelen
0.5 bosje bladpeterselie
3 blaadjes laurier
15 peperbollen
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Breng in een grote kookpan 4 l water met de schenkels langzaam aan de kook. Laat 2 uur zachtjes sudderen en schep geregeld het schuim af.
Runderbouillon met bospaddenstoelen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept