Chocolademoëlleux

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren en de dooier samen met de suiker tot een witte schuimige massa.
  • 2 Smelt de boter en de chocolade in de microgolfoven. Spatel er het eimengsel door. Spatel er voorzichtig de gezeefde bloem door.
  • 3 Verdeel het mengsel over de cocottes. Zet 8 minuten in de oven. Bestrooi vóór het serveren met poedersuiker.

Chocolademoëlleux is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept