Zoek
Chocolademoëlleux
4
20 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g pure chocolade
2 eieren
1 eidooier
125 g bloem
20 g bloem (gezeefd)
60 g suiker
poedersuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren en de dooier samen met de suiker tot een witte schuimige massa.
2
Smelt de boter en de chocolade in de microgolfoven. Spatel er het eimengsel door. Spatel er voorzichtig de gezeefde bloem door.
3
Verdeel het mengsel over de cocottes. Zet 8 minuten in de oven. Bestrooi vóór het serveren met poedersuiker.
Chocolademoëlleux is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min
Nagerecht
Bekijk recept