Visgratin met garnalen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer ze met de melk, kaas en boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • 2 Spoel de prei en snij in ringen. Schil de wortelen en snij in plakjes. Pel en hak de knoflook.
  • 3 Fruit de knoflook glazig in olie. Voeg de prei en wortelen toe en bak even mee. Schep er de bloem door en laat even sudderen.
  • 4 Blus de groenten al roerend met de wijn en de fond. Voeg de room, vis en garnalen toe. Kruid met peper en zout en laat 10 minuten zachtjes pocheren.
  • 5 Roer de peterselie door de visragout en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in een ovenschaal en dek af met een laag puree. Zet de gratin 40 minuten in de oven.

Visgratin met garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept