Ragout van haas

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep het gare vlees uit de saus. Laat even afkoelen en verwijder het bot. Haal het zakje kruiden en de tijm weg. Mix de saus en doe er het vlees en de tomaten bij. Laat nog 20 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Lekker met verse pasta of puree.

Ragout van haas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept