Zoek
Ragout van haas
4
120 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g haas (in stukken, met bot)
500 ml rode wijn
4 tomaten
1 ui
1 takje selder
2 tenen knoflook
1 blaadje laurier
1 kl venkelzaad
1 kl peperbollen
1 el tomatenpuree
6 takjes tijm
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Schep het gare vlees uit de saus. Laat even afkoelen en verwijder het bot. Haal het zakje kruiden en de tijm weg. Mix de saus en doe er het vlees en de tomaten bij. Laat nog 20 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Lekker met verse pasta of puree.
Ragout van haas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Citroenkoekjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccolirijst met kipragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept