Gevulde aardappelen met gehakt

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze doormidden. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen en hol ze voorzichtig uit. Prak het aardappelkruim fijn.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschaal.
  • 3 Pel en snipper de ui. Meng met het gehakt, het aardappelkruim en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout. Verdeel over de aardappelen en schik ze in de ovenschaal.
  • 4 Klop de eieren los met de room en de helft van de geraspte kaas. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet het mengsel over de aardappelen en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 30 minuten in de oven. Garneer met tijm en serveer.

Gevulde aardappelen met gehakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept