Pompoensoep basisrecept

6
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompoen, de aardappelen en de wortelen. Snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
  • 2 Fruit de sjalot, knoflook en groenten samen in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep goed om.
  • 3 Blus de groenten met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes sudderen. Mix en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Verdeel de soep over de borden en schep er een lepeltje yoghurt bij. Garneer eventueel nog met een plukje groen.

Pompoensoep basisrecept is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept