Kip cordon bleu met groentepannetje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de krieltjes en kook ze gaar in lichtgezouten water. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij de lente-uien in stukken van 3 cm. Stoof de erwten en wortelen samen met de lente-ui in wat boter.
  • 2 Snij de kipfilets diep in, zodat je ze kunt vullen. Stop er een plakje ham en wat kruidenkaas in. Sluit de filets weer (zet eventueel vast met een prikker). Haal ze achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en gekruid paneermeel.
  • 3 Bak de cordon bleus in flink wat olie aan beide kanten goudbruin en gaar.
  • 4 Schep de aardappeltjes door de gestoofde groenten en laat ze goed mee verwarmen. Serveer met de cordon bleus.

Kip cordon bleu met groentepannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentepannetje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept