Aspic van groenten en gekookte eitjes

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges, erwtjes en boontjes gaar in gezouten water. Kook de eieren hard en pel ze.
  • 2 Week de gelatine in koud water. Warm de bouillon en de witte wijn op en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Knijp de gelatine uit, los eerst op in een kleine hoeveelheid hete bouillon, giet dit bij de rest van de bouillon en roer goed. Laat iets afkoelen.
  • 4 Verdeel de groenten en de gesneden eieren over 4 kleine timbaaltjes. Giet er de bouillon over. Laat 3 uur in de koelkast opstijven.
  • 5 Dompel voor het ontvormen de onderkant van de timbaaltjes even in warm water. Stort de aspic op een bord. Werk af met een blaadje sla en serveer met driehoekjes warme toast.

Aspic van groenten en gekookte eitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hamterrine in peterseliegelei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspic van rivierkreeften met kerstomaten
Snack
Bekijk recept
Mozaiek Van Piepkuiken In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karper Of Kabeljauw In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept