Zoek
Gepaneerde pladijs
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g pladijsfilet
400 g kleine pasta
5 gepelde tomaten (ontpit en in blokjes)
2 el tomatenpuree
1 sjalot (gesnipperd)
1 citroen (in partjes)
2 grote eieren
150 g geraspte parmezaan
150 g paneermeel
1 el bladpeterselie (gehakt)
olijfolie
boter
peper
zout
Bereiding
1
Fruit de sjalot in olijfolie. Doe er de tomaten, de tomatenpuree en 50 ml water bij. Dek af en laat 15 minuten garen. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.
2
Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken en meng met de tomatensaus.
Gepaneerde pladijs is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept