Gepaneerde pladijs

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de sjalot in olijfolie. Doe er de tomaten, de tomatenpuree en 50 ml water bij. Dek af en laat 15 minuten garen. Roer er de peterselie door. Kruid met peper en zout.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken en meng met de tomatensaus.

Gepaneerde pladijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept