Gevulde koteletten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in olie. Meng met de aardappelen. Kruid met peper en zout. Overgiet met de azijn en de kokende bouillon. Laat 15 minuten trekken.
  • 2 Snij het vlees zo in, dat je het kunt vullen (of laat dit door de slager doen). Meng de roomkaas met peper en zout, vul er de koteletjes mee en sluit ze met een prikker.
  • 3 Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze in 10 à 15 minuten goudbruin in olie (draai ze geregeld om).
  • 4 Snij de komkommer in halve plakjes. Meng ze met de aardappelen. Roer er wat olijfolie en de bieslookringetjes door. Serveer bij de koteletjes en werk af met een lepel zure room.

Gevulde koteletten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse lamskoteletten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept