Varkensragout met tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Overgiet de abrikozen met kokend water en laat ze wellen. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de tomaten in partjes.
  • 2 Verhit de olie in een pan en braad het vlees in porties aan. Kruid met peper en zout. Doe al het vlees weer in de pan.
  • 3 Doe er de uitgelekte abrikozen, de tomaten en de uien bij. Roerbak ze even mee.
  • 4 Overgiet met de bouillon. Doe er de saffraan en kaneel bij en laat afgedekt 25 minuten zacht sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met bieslook en pistachenootjes. Geef er basmatirijst of couscous bij.

Varkensragout met tomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensragout Met Fruit
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Varkensragout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees met kastanjepuree en appeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept