Enchilada's met tomatensalsa

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill alvast voor.
  • 2 Spoel de bonen en maïs en laat uitlekken. Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de selder in stukjes.
  • 3 Fruit de sjalot en de helft van de knoflook glazig in 2 el olijfolie. Doe er de bonen en maïs bij en stoof ze even mee. Kruid met zout en cayennepeper.
  • 4 Bestrijk de tortilla’s met een dun laagje room, kruid met peper en zout. Verdeel er de bonen over en rol op. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
  • 5 Fruit de rest van de knoflook in 2 el olijfolie. Doe er de selder en tomaten bij. Laat 2 tot 3 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.
  • 6 Verdeel de salsa over de tortilla’s. Bestrooi met de kaas en gratineer. Werk af met peterselie.

Enchilada's met tomatensalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Enchilada
20-30 min -
Bekijk recept
Enchilada
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchilada casserole
Bekijk recept
Chicken Enchilada's
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept