Zoek
Kippenbout met ricotta
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kippenbouten
1 kg krielaardappelen
400 g prinsessenbonen
3 lente-uien
4 teentjes knoflook
150 g ricotta
5 el olijfolie
4 el boter
peper
zout
Bereiding
1
Kook de boontjes 10 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Snipper de lente-ui en stoof hem in de boter. Kruid met peper en zout.
Kippenbout met ricotta is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min
Voorgerecht
Bekijk recept