Kippenbout met ricotta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de boontjes 10 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Snipper de lente-ui en stoof hem in de boter. Kruid met peper en zout.

Kippenbout met ricotta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min Voorgerecht
Bekijk recept