Kip met lente-ui in kokosmelk

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een wok en roerbak de kipreepjes 1 à 2 minuten om ze licht te kleuren. Zet apart. Roerbak de lente-ui, de gember en de Spaanse peper 1 à 2 minuten.
  • 2 Giet de kokosmelk in de wok. Roer goed. Voeg het limoensap en de vissaus toe. Laat nog 1 minuut garen.
  • 3 Kruid met peper en zout. Maak af met koriander en munt. Verdeel over diepe borden of kommen. Lekker met basmatirijst

Kip met lente-ui in kokosmelk is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept