Konijnenbout met groene groenten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de konijnenbouten met peper en zout. Braad ze kort rondom aan op een hevig vuur, in hete boter of olie. Doe er de fijngesnipperde sjalot bij en de gepelde knoflookteentjes. Laat kort meebakken. Blus met de kippenbouillon. Laat 40 minuten zacht stoven onder deksel.
  • 2 Verdeel de broccoli in roosjes, snij de wortelen in staafjes. Blancheer ze samen 5 minuten in gezouten water met de tijm. Doe er de sperzieboontjes en de doperwtjes bij. Laat nog 1 minuut koken. Giet de groenten af en laat ze schrikken onder koud water en goed uitlekken.
  • 3 Lekker met gebakken aardappeltjes.

Konijnenbout met groene groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept