Bladerdeeg met witte pens en appelmoes

4
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Leg in 4 kleine (rechthoekige of ronde) bakvormen een vel bakpapier. Leg daarop het lichtjes ontdooide bladerdeeg. Rol het eventueel wat uit, zodat het goed tegen de randen aangedrukt kan worden.
  • 3 Schil de appels. Verwijder klokhuis en pitten. Snij ze in fijne partjes. Schik ze op het bladerdeeg. Strooi er de rietsuiker op.
  • 4 Snij de pensen in vingerdikke plakken. Schik ze op de appelpartjes. Kruid ze met peper en zout en bestrijk ze lichtjes met olie. Leg er een takje rozemarijn op.
  • 5 Bak 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Bladerdeeg met witte pens en appelmoes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Appelmoes-koekcrumble
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept