Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien

6
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder voorzichtig de afdekpapiertjes van de kaas, en laat de potjes aan elkaar zitten (dat is makkelijker voor in de diepvriezer). Schep de kaas in een ruime kom. Spoel de potjes schoon en droog ze af.
  • 2 Meng de kaas goed met de aardbeienconfituur.
  • 3 Vul de potjes met het mengsel. Zet ze 30 minuten in de diepvriezer.
  • 4 Steek daarna houten stokjes in de potjes en laat ze nog 3 uur verder opstijven.
  • 5 Je kunt de ijsjes makkelijk ontvormen door ze eerst een paar seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt. Serveer meteen.

Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept