Zoek
Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas
4
40 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 aardappelen
3 lente-uien
4 el Comté-kaas
scheut melk
boter
nootmuskaat
peper
zout
Bereiding
1
Boen de aardappelen schoon, maar schil ze niet. Kook ze beetgaar, giet af en laat even afkoelen.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen doormidden en hol ze uit tot op 1 cm van de schil. Plet het kruim met wat melk tot puree.
3
Snij de lente-uitjes in ringen. Roer ze samen met de kaas door de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
4
Vul de aardappelen met de puree en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.
5
Serveer de aardappelen met vlees of vis. Of met een salade als veggie gerecht.
Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept