Viskoekjes (2)

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Week het toastbrood in de melk. Verwijder de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Hak de visfilet en de garnalen heel fijn.
  • 2 Pel en snipper de sjalotten, stoof ze glazig in 2 el olijfolie, laat afkoelen. Week het brood in de melk.
  • 3 Meng de gehakte vis met het uitgeknepen brood, de eieren, koriander, tomatenblokjes, sjalot en chili. Kruid met peper en zout en voeg eventueel paneermeel toe (de massa mag niet te fel plakken).
  • 4 Vorm kleine koekjes van het mengsel. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een groene salade met korianderblaadjes.

Viskoekjes (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept