Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de gelatine op in het lauwe water. Laat 5 minuutjes staan.
  • 2 Breng ondertussen de schuimwijn aan de kook met de suiker. Laat 1 à 2 minuten pruttelen tot de suiker gesmolten is. Haal van het vuur, laat lichtjes afkoelen en roer er het gelatinemengsel door.
  • 3 Giet het rosémengsel in mooie glaasjes. Leg in elk glas wat rode besjes en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Werk elk glaasje af met een bolletje frambozenijs en een suikerroosje.

Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept