Gevulde tomaten (2)

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een kapje van de tomaten af en hol ze uit. Laat ze omgekeerd uitlekken.
  • 2 Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Meng ze met de parmezaan en de oregano door het gehakt. Vul de tomaten met het gehakt en zet er het kapje weer op.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de tomaten in. Bestrooi ze met de gruyère en besprenkel met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

Gevulde tomaten (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept