Gebakken tongschar met peterselieboter

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de zachte boter met de gehakte peterselie, het sap en de rasp van de citroen. Kruid met peper en zout.
  • 2 Vorm een rol van de boter en wikkel die in plasticfolie. Laat opnieuw hard worden in de koelkast. 
  • 3 Dep de tongscharren droog met keukenpapier. smelt wat bakboter tot hazelnootkleur. Bak de vissen één voor één aan beide kanten goudbruin gaar. Kruid met peper en zout (hou de gebakken vissen warm in de oven).
  • 4 Snij de peterselieboter in plakjes en leg ze op de gebakken vis.

Gebakken tongschar met peterselieboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept