Geroosterde koteletjes met champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de champignons droog schoon. Snij ze in fijne plakjes. Spoel en droog de kerstomaatjes. 
  • 2 Bak de champignons kort op een hevig vuur, in wat boter of olie. Kruid ze met peper en zout. Leg er de kerstomaatjes bij. Laat ze 2 minuten meebakken. Hou ze warm op een zacht vuur. 
  • 3 Bestrijk de koteletjes aan beide kanten lichtjes met olie. Kruid ze met peper, zout en tijm.  Rooster ze 5 minuten aan elke kant op de tafelgrill of in de roosterpan. 
  • 4 Verdeel vlees en groenten over de borden. Serveer goed warm.

Geroosterde koteletjes met champignons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept